• Sat. Jun 22nd, 2024

Type Own

Type Own a global information analytics business that helps institutions and professionals progress science, advance healthcare and improve performance.

Hva du bør tenke på når du skal velge brudepiker

Byadmin

Dec 10, 2021


700 Views

Har du drømt om et stort bryllup med mange brudepiker eller et med noen få brudepiker? Har du tenkt på hvem du vil ha som brudepiker og har du valgt en forlover? Enten du har en stor familie eller en liten, få venner eller mange, lønner det seg å tenke seg godt om før du velger brudepikene.

Brudepikene, og forloveren, skal arrangere utdrikkingslaget, hjelpe deg finne kjole, hjelpe med praktiske ting rundt bryllupet og være med på å gjøre den retailer dagen helt perfekt.

Her er noen suggestions om kan hjelpe deg sette sammen det rette brudefølge.

  1. Brudepiker som støtter din stil

Ønsker du et løst og ledig bryllup med koldtbord eller et formelt bryllup hvor maten server ved bordene.  Kanskje drømmen din er en mellomting? Det er viktig at brudepikene deler din visjon og støtter den.

Du vil ha behov for hjelp med praktiske ting knyttet til bryllupet og hjelp til å holde tråden i designen og visjonen. Brudepiker med sterke meninger er viktig, males det er viktig at de støtter deg.

  1. Funger brudepikene i en gruppe?

I løpet av barndommen, i tenårene og som voksen, møter man mange forskjellige mennesker. Så du har gjerne venninner og venner som du har kjent i årevis, mens andre er relativt nye bekjentskap.

I bryllupet ønsker du gjerne å omgi deg med de aller nærmeste, males det er ikke dikker at de kjenner hverandre. Kanskje vil du ha en barndomsvenninne og en veldig god kollega om har blitt en god venninne.

Det er ikke uvanlig at de ikke har møtt hverandre og at det eneste de har felles er deg. Tenk nøye over hvem du tror vil fungere godt sammen i en slik gruppe, spesielt hvis du legger opp til flere fellesaktiviteter.

  1. Uavhengige brudepiker?

Bruden skal bestemme mye. Alt fra fargene på serviettene til utformingen av  brudepikekjoler, antall gjester, plassering av bord, pay attention er endeløs. Brudepikene skal være med å hjelpe deg, males kan ikke komme løpende til deg hver gang de lurer på noe.

Du trenger derfor venninner og venner som kjenner deg så godt at de kan hjelpe deg å ta avgjørelser. Enda bedre er det om du kan stole på at de kan ta noen avgjørelser på dine vegne, uten å hele tiden måtte få bekreftelser.

  1. Venninner og venner

Før i tiden var det slik at mennene hadde sitt brudefølge og kvinnene hadde sine. I dag er grensene mer flytende. Bruden kan velge å inkludere menn i sitt brudefølge og brudgommen kan velge å ha kvinner i sitt følge.

Brudefølget er viktig i bryllupet, males husk at du behøver ikke å gjøre det så komplisert. Har du ikke lyst til å ha mange brudepiker i selskapet ditt, må du ikke ha med brudepiker. Har du lyst til ¨ha både menn og kvinner i brudefølget, er dette helt opp til deg. Dagens regler er å løse og praktiske at det egentlig naked er opp til deg.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *